Kookoksinen nuudelivuoka
Ainekset:
130 g Hernis safkasuikale
790 g täysjyvänuudeli
160 g sipulikuutio
660 g paprikasekoitus
525 g kesäkurpitsakuutio
3,4 l vesi
700 g kookosmaito
118 g sweet chili -kastike
42 g valkosipulimurska
23 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
8 g jodioitu suola
5 g paprikajauhe
11 g curry-mausteseos
3 g chilijauhe
8 g inkivääritahna
3 g mustapippurirouhe
Valmistusohje:
Lado GN-vuokaan ensin Hernis, sitten kerros nuudeleita ja lopuksi kasvikset.
Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan.
Paista 160 asteessa n. 40 minuuttia. Voit hieman sekoitella vuokaa paiston aikana, jos ainekset nousevat liikaa pintaan.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan.