hernis-tacot.jpg

HERNIS TORTILLAT

4 annosta

Hernis-tortillat

4:lle

100g Hernistä
n. 1 dl vettä
2 sipulia
5 valkosipulinkynttä
2 pussia taco-/fajitasmaustetta
rypsiöljyä paistamiseen


Tomaatti-ananassalsa

250g kirsikkatomaatteja
n. 1 dl pilkottua tuoretta tai tölkkiananasta
2 kevätsipulinvartta
2 rkl sokeria
2 limen mehu
tuoretta korianteria


Lisäksi:

soijafraichea
avokadoa


Kuori sipulit ja valkosipulinkynnet. Pilko sipulit ohuiksi puolirenkaiksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota paistinpannulla, rypsiöljyssä miedolla lämmöllä sipuleita ja valkosipuleita 5-10 minuuttia. Lisää tacomausteet, hernis ja vesi. Kypsennä miedolla lämmöllä pari minuuttia. Täyte on valmis.

Valmista salsa pilkkomalla tomaatit ja ananas pieneksi. Hienonna kevätsipulinvarret. Sekoita ainekset salsaksi. Tarjoa soijafraichen ja avokadon kanssa.